Cand apelam la solutiile de tractare auto

Adaugata Marti , 09 Iulie 2013
Cand apelam la solutiile de tractare auto

Majoritatea situatiilor pe care le descriem aici in blogul Anmar.ro se refera la solutii pentru intretinerea sau reparatia masinilor, in diverse segmente. Pentru acestea, este necesara prezenta masinii in service - fie ca e vorba de lucrarile recent introduse, precum cele de chip tuning, de reconditionari turbosuflante sau Spanesi Touch, fie ca ne referim la solutiile clasice de vulcanizare, vopsitorie, tinichigerie sau mecanica rapida. O altfel de ramura, a carui scop principal este transportarea masinilor avariate (si nu numai, dupa cum vom vedea) este cea prezenta in site prin sectiunea Tractare auto - acest serviciu disponibil in Baia Mare  (dar si in zonele alaturate).

 

Aceasta remorcare, prin intermediul platformelor specializate, omologate pentru astfel de interventii este apelata in cazurile :

- cand masina trebuie ridicata si transportata la service datorita unor defectiuni grave

- in urma avarierii autoturismului datorita unor accidente

- tractarea de atv-uri, autovehicule industriale sau agricole.

 

De asemenea, se poate asigura asistenta rutiera diversa, chiar fara tractarea masinii.

 

Pe langa situatiile mentionate mai sus, aici intra si tractarea necesara pentru  transportarea masinilor pentru programul Rabla.  Aceasta actiune poata sa ajute beneficiarul printr-o reducere suplimentara de 1000 de lei, prin cumularea a doua eco-bonusuri. Din 2005 (de cand a fost lansat), pana in luna iunie a anului 2013, prin Rabla s-au  casat 459.775 de autoturisme uzate, fiind cumparte astfel 225.869 de masini noi. Programul este activ pana in 20 noiembrie 2013 - mai multe detalii sunt disponibile in presa online de specialitate sau pe site-ul Fondului pentru Mediu.

 

Este indicat deci ca in oricare din situatiile de mai  sus sa aveti un numar de contact al service-ului nostru, pentru a putea actiona prompt - asadar, pentru tractare auto in Baia Mare, dar si pentru celelalte servicii enumerate in prima parte a articolului puteti sa apelati telefon: 0262 211 425 sau 0262 258 244.  

 

Astfel veti afla si informatii suplimentare  legate de timpul necesar interventiei si tarifele sau preturile aplicate in interiorul localitatii, in exterior sau chiar si international.  Profita de asemenea de promotiile si ofertele speciale ale An-mar Impex, urmarindu-ne si pe pagina noastra de Facebook - o gasesti chiar aici.