O avariere a masinii? An-mar are solutia!

Adaugata Marti , 19 Martie 2013
O avariere a masinii? An-mar are solutia!

 

Unele momente in viata sunt pur si simplu de neprevazut - fie ca e vorba de accidente in care suntem implicati, fie situatii in care suntem obligati sa facem transformari majore. Cel mai adesea, schimbarile sunt ceva dificil de abordat, necesitand o atentie si un efort sporit din partea noastra. Daca luam de exemplu ceva ce se intampla, la un nivel sau altul, unui numar foarte mare de soferi - accidentele soldate cu avarieri ale autoturismului. Pe langa aspectele legislative, cele privitoare legate la asigurare, pe langa verificarile ulterioare ale sanatatii noastre, un alt pas decisiv il reprezinta alegerea unui atelier auto, in raza localitatii noastre, care sa opereze cu echipamente performante pentru a repara masina deteriorata.


Astfel, cautarea unui service de tinichigerie in Baia Mare, pentru gama variate de autoturisme, pare deseori o cursa contra cronometru, in care reparatia masinii pe care o folosim zilnic este ceva prioritar. Un service ce ofera operatiuni complexe, intr-un cadru profesional, a carui activitatea se bazeaza in jurul valorilor ca promptitudine, atentie, experienta, este locul in care echipa lucreaza pentru client. Fiecare segment al unui astfel de atelier reuseste sa indeplineasca cu succes sarcinile de recarosare si redresare a caroseriilor, in functie de specificatiile si nevoile oricaror modele de autoturisme. An-mar Impex a demonstrat, de-a lungul experientei sale, cum folosind elevatoare si standuri speciale, poate utiliza diverse modalitati de masurare si reparare a caroseriei.


Realizand acum o programare telefonica, echipa de mecanici si specialisti va reusi sa stabileasca detaliile necesare procesului de reparatiei, folosind metode de lucru care sa nu deterioareze stratul de protectie anticoroziva a metalului; pe langa acestea, An-mar Impex mai poate sa ofere nu doar ajustari, reparatii in urma unor accidente soldate cu avarieri, ci si schimbari de parbrize si lunete, antifonare, aplicare de diferite accesorii. Contactati-ne acum pentru stabilirea unei programari si pentru informatii suplimentare.