Pregateste-ti masina pentru sezonul estival

Adaugata Joi , 06 Iunie 2013
Pregateste-ti masina pentru sezonul estival


Fiecare nou sezon poate sa aduca noi schimbari, in viata oricarui din noi. La fel, acelasi lucru  se poate aplica si la functionarea masinii noastre. Chiar este recomandat ca la anumite perioade de timp  sau la anumite distante parcurse, sa se realizeze lucrari specifice de intretinere.  Daca in articolele trecute  am vorbit despre pregatirea  masinii pentru trecerea de la iarna la primavara, cat si despre punctele forte intr-un service auto,  astazi vom vorbi despre gama de servicii oferita de Anmar Baia Mare, acum la intrarea in noul anotimp de vara.

 

- Lucrarile de chip tuning, te pot ajuta pentru ca performantele motorului tau sa fie mai mari, in acest sezon estival (recent introduse in grila de servicii a site-ului An-mar Impex).

 

- Verificarea instalatiilor de aer conditionat e mai necesara acum, decat poate oricand altcandva de-a lungul anului. De asemenea, se pot realiza revizii, lucrari de curatare si montaj, pentru diferite elemente ce intra in componenta acestuia. Incarcarea instalatiei AC poate fi de asemenea necesara.

 

- Caroseria masinii este un punct care necesita o atentie sporita - deci fie ca aveti nevoie de operatiuni de tinichigerie, redresare, de vopsire (prin sectia de vopsitorie standox) echipa de profesionisti va poate garanta un rezultat ce sa va depaseasca asteptarile.

 

- Rotile, pot beneficia de asemenea de montaj si echilibrare gratuita, la cumpararea unor noi anvelope prin An-mar impex; de luat in calcul este si operatiunea de geometrie directie 3D, pentru o vasta gama de masini necesara datorita uzurii sistemelor de directie si suspensie).

 

- Nu in ultimul rand, daca va apropiati de perioada in care trebuie sa va reinnoiti Inspectia tehnica periodica auto,  atat pentru siguranta dumneavoastra, a masinii, cat si pentru a evita nerespectarea legii, aveti posibilitatea de a face acum o programare.  Click aici pentru mai multe informatii despre evitarea greselilor in relatia client-mecanic si efectele unei comunicari corecte. E bine de luat in calcul si verificarea filtrelor, a lichidelor si a uleiului, cat si a sistemului electric si de franare.

 

Accesarea solutiilor complete An-mar se poate realiza prin pagina de  Servicii, in meniul superior al site-ului. Pentru o vara lipsita de incidente si probleme, pune siguranta ta si a masinii tale pe primul loc, alege cu incredere serviciile auto oferite in Baia Mare prin An-mar Impex.

 

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii sau pentru a fixa acum o programare!